Recensies

Loes Pieterse

Maastricht

Het was een plezier om van deze cursus te leren. Ik wilde al heel lang Interieur Design gaan studeren, maar door mijn werk, reizen en een drukke levensstijl bleef dat verlangen op de achtergrond weggestopt.

Uiteindelijk kwam ik de website van het Interieur Design Instituut tegen en besloot ik meteen om me in te schrijven, ik ben echt blij dat ik het gedaan heb, omdat ik niet alleen in 6 maanden tijd de cursus heb kunnen afronden omdat het erg gemakkelijk te volgen was, maar het was ook waanzinnig interessant, bijzonder inspirerend en het heeft tenslotte ook mijn kennis op dit gebied uitgebreid. Met elke les voelde ik me meer en meer geïnspireerd, waardoor het een geweldige ervaring was om vooruitgang te boeken, terwijl ik nieuwe vaardigheden leerde.

Ik ben heel blij dat ik het Interieur Design Instituut heb gevonden, omdat het me in staat stelde iets te doen waar ik een passie voor heb en ik kijk ernaar uit om alles wat ik heb geleerd in de praktijk te brengen.

Inez Van Leeuwen

Utrecht

Ik heb altijd van interieur design gehouden en veel mensen hebben me verteld dat ik er een natuurlijke aanleg voor heb. Deze cursus kwam op het perfecte moment voor mij en ik was in staat om het thuis met de zorg voor mijn kleintje te combineren.

Het was de juiste tijdsduur, de juiste prijs en de perfecte verbintenis op maandelijkse basis. Ik heb zoveel geleerd tijdens deze cursus en heb er vertrouwen in om mijn ideeën in de praktijk te brengen en om geweldige interieurs te maken, ik heb al een aantal banen op een rij gezet en kan niet wachten om met deze carrière te beginnen!!!

Ik kan deze cursus ten zeerste aanbevelen aan iedereen die in Interieur Design geïnteresseerd is, of u uzelf nu wilt uitdagen en uw kennis wilt uitbreiden of u nu bouwt of renoveert, of dat u een nieuwe carrière in Interieur Design wilt beginnen.

Marianne Verbeek

Amsterdam

Het Interieur Design Instituut biedt een leuke, uitgebreide en goed gestructureerde cursus die de springplank vormt naar mijn carrière in de design industrie.

Het heeft me met de grondbeginselen en principes van design het vertrouwen gegeven om in de branche te werken, het heeft me de mogelijkheid gegeven om sjablonen en bronnen samen te stellen die ik in de toekomst goed kan gebruiken.

Het heeft me uitgedaagd, me uit mijn comfortzone doen stappen en het heeft me om mijn kennis uit te breiden tevens toegestaan om alle aspecten van design en de beste platforms te verkennen. Ik zou het zeker aanbevelen!

Alexandra de Groot

Breda

Heel erg bedankt!!!

Ik heb enorm van de cursus genoten. Het paste perfect in mijn drukke levensstijl en nochtans was het altijd enorm leerzaam. Ik heb een wereld van kennis en informatie geleerd en ontdekt. Ik vond de lessen goed samengesteld en gemakkelijk te begrijpen. Alle opdrachten brengen de concepten in de praktijk.

Mijn docent gaf me het gevoel van vriendschap en gaf altijd de meest waardevolle feedback. Ik heb echt genoten van elke opmerking van mijn docent, de feedback was van onschatbare waarde, de beoordelingen van de opdrachten was altijd snel en uitstekend.

Mijn docent gaf me altijd constructieve feedback geven en moedigde me aan om met de volgende les door te gaan. Altijd zo ondersteunend en uiterst motiverend, ik heb het heel erg gewaardeerd, enorm bedankt hiervoor.

De voldoening bij het afronden van de 12 lessen, met zoveel nieuwe kennis is absoluut fenomenaal. Deze cursus heeft mijn zelfvertrouwen enorm gestimuleerd!

Ik bedank u vanuit het diepst van mijn hart dat u me heb voorzien van de vaardigheden en de kennis die nodig zijn om mijn passie voor het creëren van adembenemende interieurs te volgen.

Frederik Cornelisse

Eindhoven

Deze cursus is mij fantastisch goed bevallen. Ik vond het gemakkelijk om de opdrachten te downloaden en in te dienen en de docenten waren geweldig met behulpzame aanwijzingen over de opdrachten en antwoorden op mijn vragen. Ik waardeerde deze cursus omdat het in mijn drukke levensstijl paste en het enorm informatief over de geschiedenis en de aspecten van design was.

Door deze cursus heb ik enorm veel kennis opgedaan en ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die in een carrière in interieur design geïnteresseerd is. Ik ben momenteel bezig met mijn eerste kleine project en kan niet wachten om mijn carrière na te streven.

Bedankt Interieur Design Instituut om me de vaardigheden en kennis bij te brengen die ik nodig had om mijn droom te volgen en om onvergetelijke ruimtes te maken.

Pascal Brinkman

Groningen

k zou de cursus die het Interieur Design Instituut biedt niet genoeg kunnen aanbevelen!! De lessen zijn zeer uitgebreid en bieden u de benodigde fundamentele kennis, of het nu als een hobby is om uw eigen huis te stylen of om mee te doen aan de spannende reis om een carrière als interieurdesigner te beginnen.

Ik heb de cursus binnen een jaar volbracht terwijl ik een fulltime baan had en vond dit gemakkelijk uitvoerbaar, dus het is mogelijk om uw dromen na te jagen terwijl u uw huidige dagtaak niet hoeft op te geven.

De docenten die u onvoorwaardelijke ondersteuning gedurende de cursus bieden zijn geweldig en ik ben zo dankbaar voor de aanmoediging en het persoonlijke advies dat ik tijdens het voltooien van elke les kreeg.

Als u overweegt om net als ik de sprong te wagen, stel het dan niet nog een dag uit. Er is geen beter moment dan nu en u zult er geen spijt van krijgen!!

Jouke van Oostenbrugge

Wageningen

Leuke leerzame opleiding. Prima te combineren met werk en kinderen. Heb met plezier de opdrachten gemaakt. Deze werden snel en uitgebreid beoordeeld.

Veel inspiratie opgedaan en recentelijk mijn eigen bedrijf gestart! Binnenkort online!

Korting € 50,00
Nu slechts € 749,00

Of nu inschrijven voor slechts
€ 33,29 per week

Inschrijven

Studenten Foto’s

Een voorbeeld van onze studenten foto’s