Reviews cursus Interieur Design

Judith Buiteveld

Sauwerd

Deze opleiding is echt een aanrader!

Aan de hand van theorie & praktische opdrachten krijg je inzichtelijk wat er als interieurdesigner van je verwacht wordt. De opdrachten zijn breed en onwijs leuk om uit te voeren.

Aan het eind van de opleiding heb je de tools in handen waarmee je aan de slag kunt als interieurdesigner. En óók fijn; Het contact met de begeleidende docenten en de studentenhelpdesk is erg prettig. Je krijgt snelle feedback en antwoorden, zodat je op je eigen tempo weer verder kunt.

Blij dat ik destijds gekozen heb deze opleiding te volgen!

@judithbuiteveld

Jellina Detmar

Kollum

Het was een plezier om deze opleiding te mogen starten. Ik vind het echt een ontzettend leerzame opleiding met alle informatie die je nodig bent als je als interieur designer aan de slag wilt gaan.

Ik werkte al als interieur stylist en deze opleiding heeft mij zeker mijn zelfvertrouwen en mijn vaardigheden flink verbeterd. Mijn inzicht in ruimtes, ruimdenkend denken, uitbreidingen gekregen in maatvoering en nog veel meer inhoudelijke informatie verkregen binnen deze opleiding die ik in mijn werkveld zeker nodig zal hebben.

Ik kan iedereen dit alleen maar aanraden, ook omdat ik aan alle modules met veel plezier heb afgerond, ik kreeg er ontzettend veel motivatie van en zoals ik al aangaf ‘wat je doet/ wat je wilt gaan doen’ doe je op de goede manier vol zelfvertrouwen, GO FOR IT! You can do it 💥👌🏻 Succes!!

jellinadetmar.nl

@jellinadetmar

Sven Gerets

Rekem, Belgium

Bent u op zoek naar een uitgebreide cursus over Interieur Design? Zoek dan niet verder.

Het Interieur Design Instituut biedt de opleiding aan die u nodig heeft. Middels leerrijke taken leer je de leerstof begrijpen, zonder dat er uren studie noodzakelijk zijn.

Het spreekwoord "Al doende leert men" was nog nooit zo toepasselijk dus.

De cursus Interior Design is perfect voor iedereen die iets wilt bijleren, maar geen zin heeft om terug het echte schoolse gevoel te krijgen. Heb je vragen? Je mentor antwoord snel en duidelijk, zodat ook jij op een vlotte manier en met goede punten aan je diploma kan geraken. En de prijs is bovendien zeer concurrentieel!

Dus, niet langer twijfelen, gewoon doen!

Veel succes gewenst!

Myrthe Lara Peet

Delft

Een jaar geleden startte ik de cursus aan het Interieur Design Instituut om op een professionele manier meer te leren over mijn hobby: interieur ontwerp! Dat stelde niet teleur.

De lessen zijn afwisselend en uitdagend. Na afronding van elke les downloadde ik snel de volgende les om te kijken wat ik als volgende zou leren.

Bijna een jaar later heb ik met prachtige cijfers de cursus afgerond en mijn eigen bedrijf gestart!

myrtstudio.nl

@myrt_studio

Wendy Voet-de Nijs

Hulst

Interieur design is ontzettend trendgevoelig, daarom was ik op zoek naar een opleiding die van deze tijd is.

Na mij in meerdere online cursussen te hebben verdiept was voor mij de keuze snel gemaakt, Het Interieur Design Instituut biedt namelijk het hele pakket aan.

Beginnend bij de geschiedenis tot het aanreiken van handvaten om je eigen bedrijf te starten. Ook niet onbelangrijk om te noemen is de les die gewijd wordt aan het maken van een verlichtingsplan. Je volgt de lessen waar je wilt en je bepaalt zelf je eigen tempo, ideaal toch!

En na het afronden van deze opleiding ontvang je een internationaal erkend diploma. Ik heb de mijne op zak, ga jij er ook voor?!

projectno44.nl

@projectno.44_interieurdesign

Joeri Matheeussen

Rijkevorsel

Het Interieur Design Instituut biedt een uitgebreide en goed gestructureerde cursus die me de kennis en vaardigheden gaf die nodig zijn om adembenemende interieurs te kunnen creëren.

De cursus kon op eigen tempo gevolgd worden, wat voor mij noodzakelijk was door mijn drukke levensstijl. De lessen waren goed samengesteld en enorm leerzaam. Door elke les te koppelen aan een opdracht, werd de theorie meteen gekoppeld aan de praktijk.

Bedankt Interieur Design Instituut om me het nodige zelfvertrouwen te geven.Vanaf nu kan ik van elke woning een thuis maken, bedankt!

Sjevon Houwen

Sevenum

Erg leerzame cursus die alle vlakken van het interieur ontwerp behandeld! Je leert de gehele basis en krijgt alle vrijheid in het uitwerken van de opdrachten! Een aanrader!

Facebook

Danielle Martina Rip-van Broekhuizen

Doorwerth

Ik heb zorgvuldig gekeken naar opleidingen en cursussen met betrekking tot Interieur Design. Ik wilde nl echt een bedrijf voor mezelf beginnen in deze branche dus de keuze was voor mij wel belangrijk.

De doorslag voor het Interieur Design Instituut was voor mij dat het echt anders is dan een andere cursus/opleiding met deze inhoud. Andersoortige informatie en praktijkgericht, mooie foto's van wat andere studenten hebben gemaakt, maakten dat ik enthousiast werd om deze opleiding te gaan doen.

De opleiding is heel divers en zet je echt even op een andere plek, als in dat je echt moet nadenken en buiten je normale kaders gaat. Ik heb echt geleerd om op een andere manier naar een ruimte, huis, interieur, kleuren, materialen etc te kijken en snel te zien wat met kleine aanpassingen al een wereld van verschil kan maken.

Het contact met de studentenhelpdesk en met de docent is altijd snel, effectief en heel fijn verlopen. Waardevolle feedback en mooie punten die je mee kunt nemen in de volgende opdrachten of in je uiteindelijke werk. Veel tips & tricks en concrete bedrijven voor inspiratie en producten zijn aangedragen, wat maakt dat het opstarten in deze branche minder eng voelt.

Al met al ben ik heel blij dat ik alles succesvol heb afgerond en dat ik met zelfvertrouwen een nieuwe toekomst tegemoet ga.

René Geybels

Steyl / Venlo

Het volgen van een online cursus interieurdesign bij Het Interieur Design Instituut biedt een goede gelegenheid om in je eigen tempo kennis te maken met en te werken aan de opdrachten als het gaat om interieurdesign.

De cursus heeft een gevarieerd aanbod en biedt qua inhoud genoeg uitdaging om ook je eigen creativiteit te kunnen gebruiken en deze verder te ontwikkelen.

Ook de begeleiding van de docent tijdens de cursus en de feedback die je krijgt naar aanleiding van de opdrachten zijn aspecten die je goed op weg helpen om je toekomst als interieurdesigner te realiseren!

Martina De Pascali

Amsterdam

Ik wist eigenlijk nooit zo goed wat ik graag zou willen studeren. Totdat ik het interieur design instituut op internet voorbij zag komen. Ik heb de cursus gekocht en ben direct van start gegaan.

De eerste maanden gingen wat stroef door mijn hele drukke baan, maar na een tijdje ronde ik les na les na les af. Elke les is op een hele leuke manier gepresenteerd en de opdrachten zijn heel goed.

De docente is heel goed en geeft eerlijke feedback, daar ben ik heel dankbaar voor. Als er iets niet helemaal klopt legt ze duidelijk uit waarom.

Dennis van Dijk

De Lier

Top! Ik heb deze cursus met plezier doorlopen! Als aannemer die meer de interieur kant op wil kan ik zeggen dat deze cursus echt een toevoeging was.

De lessen waren duidelijk en goed te begrijpen, ook de manier van werken vond ik erg prettig! De lessen werden snel en duidelijk beoordeeld en de docent gaf nuttige feedback op de opdrachten.

Thanks IDI voor deze leuke cursus!

Jennifer Chin A Paw

Leidschendam

Yes, ik ben geslaagd!

Wat heb ik in de afgelopen maanden veel geleerd! Deze cursus is echt een aanrader voor iedereen die iets wil gaan doen met Interieur Design. Maar zelfs als dat niet het geval zou zijn, is het een leuke en leerzame cursus.

Bijvoorbeeld voor het verbouwen van je eigen huis. De aannemer weet niet wat hij meemaakt als je aan komt zetten met een plattegrond, een lichtplan en een tekening!

De cursus is veelzijdig en behandelt alle aspecten. Je leert denken op een bepaalde manier en ik werd uitgedaagd om buiten m'n comfortzone te treden. Het is ook een enorm voordeel dat je één op één contact kan hebben met je docent!

Ik heb dankzij deze cursus de juiste handvaten gekregen om m'n eigen bedrijf te beginnen en ik heb er zin in!

@chinchinwise

Jessica Achter de Molen - van asselt

Hattem

Ik heb met veel plezier deze cursus gevolgd!

Het behandelt een breed spectrum aan kennis en vaardigheden, die je nodig hebt voor het vak van interieurontwerper.

De inhoud van het lesmateriaal is echt up to date en van hoog niveau. De opdrachten zijn uitdagend maar goed uit te voeren.

De online omgeving werkt gemakkelijk en het contact met docenten is heel prettig. Je kunt met vragen altijd terecht.

Als Kunst docent kan ik deze cursus van harte aanbevelen aan anderen!

@deuxiemedesign

Yeliz Haz

Den Haag

Een TOP cursus! Zeer tevreden en ik heb zeker veel geleerd! Ik raad deze cursus aan iedereen die overweegt om zijn talenten uit te voeren volgens deze cursus en je zal er zeker wat aan hebben !

Ik ben zelf afgestuurd aan de HMC-College in Rotterdam als interieuradviseur. Sinds 2015 ben ik begonnen als ondernemen en ik heb een eigen interieur ontwerp studio. Na vele jaren had ik het gevoel dat mijn kennis in het interieuradviseur was verzwakt, maar dankzij deze cursus weet ik het beter op te pakken!

Ben er zo blij mee en ik hoop dat deze cursus ieder zal helpen om een frisse start te kunnen maken!

Monique Bosman Gielens

Beers NB

Ik ben zo blij dat ik gekozen heb voor deze opleiding. Wat een ontzettend interessante periode de afgelopen maanden.

Veel geleerd, veel ontdekt, veel genoten, veel energie opgedaan en veel nieuwe vaardigheden geleerd. Ik sta aan het begin van een mooi nieuw avontuur en ga er vol passie voor!

Mijn speciale dank gaat uit naar mijn docent Peggy. Haar feedback heeft mij nog meer doen groeien!

Jouke van Oostenbrugge

Wageningen

Leuke leerzame opleiding. Prima te combineren met werk en kinderen. Heb met plezier de opdrachten gemaakt. Deze werden snel en uitgebreid beoordeeld.

Veel inspiratie opgedaan en recentelijk mijn eigen bedrijf gestart! Binnenkort online!

Anjuli Ragani Bhugwansingh

Poortugaal

Ik heb ontzettend veel geleerd en ontdekt met deze cursus, ik heb mijn zelfzekerheid terug gekregen die ik een tijd geleden ben kwijt geraakt. Ik wilde altijd iets doen met mijn eigen creativiteit en stijl, maar mijn verlammende angst beperkte dit voor mij.

De cursus noch het instituut (de studenten helpdesk Helena Croenen, en docenten: Peggy & Marieke Rijksen ) hebben mij geholpen om hier overheen te komen. Mede dankzij de fijne, begripvolle en geruststellende manier hoe men met mij en mijn situatie om gegaan is.

De lesstof zit vol met duidelijke informatie, uitleg en wat u allemaal kunt verwachten als u te werk gaat als professioneel. Als u iets niet begrijpt wordt dat u duidelijk uitgelegd, het maakt echter niet uit hoe vaak het gevraagd wordt, de docenten noch de helpdesk medewerkers van het instituut helpen u graag.

Als er problemen zijn dan zoekt de helpdesk naar een gepaste oplossing samen met u. Het interieur design instituut is volkomen begripvol, ze luisteren naar u en staan altijd voor u klaar. 

Het is een fijn en betrouwbaar instituut. Ik heb er geen spijt van, het is je geld echt waard. Bent u van plan een opleiding te volgen op dit gebied, dan raad ik u deze instituut echt aan. Ik zit nog steeds met een glimlach op mijn gezicht en heb de opleiding met alle plezier gedaan. Ik heb geen idee, hoe ik hen moet bedanken.

Interior Design Blog Posts

Embark on a journey of inspiration, creativity, and expertise through our array of Interior Design blog posts featuring insights, student showcases, and expert tips.

Blog POsts

Korting €50,00
Nu slechts €949,00

Of nu inschrijven voor slechts
€41,63 per week

Inschrijven

Studenten Foto’s

Een voorbeeld van onze studenten foto’s

Contacteer ons

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Gratis Prospectus Downloaden